Per Nadal vine a Mercavallès 


2016-12-03

Coincidint amb la campanya de Nadal, moment àlgid de compres per part dels clients i de les clientes de Mercavallès, el mercat comarcal ha plantejat diferents actuacions per incentivar les vendes i per fidelitzar els clients i les clientes.

Una de les actuacions dissenyades és la celebració del concurs “Regals de Somni”, dirigit als compradors i a les compradores del mercat comarcal.

Els premis del concurs tenen relació amb l’oferta gastronòmica i turística de la comarca per tal que, a la vegada, es promocionin i es posin en valor el Vallès Occidental i els seus productes.

-       El primer premi serà una estada de cap de setmana a l’Hotel Doubletree La Mola.

-       El segon premi serà un dinar o sopar degustació per a dues persones al Restaurant Can Feu de Sabadell, membre del col·lectiu Cuina Vallès.

-       El tercer, quart i cinquè premi seran una panera de productes agroalimentaris de la comarca elaborada per Casanovas Selecció.

A través del concurs de Nadal es volen incentivar les vendes durant aquest període així com fomentar que els clients i clientes estiguin registrats amb el carnet de client de Mercavallès. Una de les condicions per poder participar al concurs és tenir el carnet de client del mercat. En cas de no tenir-lo, es pot tramitar a les oficines de la Direcció de Mercavallès els dies de venda, de 13 a 15 hores.

Fins el dia 15 de desembre els majoristes repartiran butlletes de participació per al concurs als clients i clientes que comprin a Mercavallès. Aquestes s’hauran de dipositar en una urna que s’ha instal·lat a la part central de la nau del mercat. El sorteig es farà el dia 16 de desembre i els premis es lliuraran el dilluns 19 de desembre a les 12 hores del migdia en un acte públic.

Els propers dies, com ja és habitual, també es repartiran els  calendaris del 2017 en diferents formats

 

Més info a la web del CCVOC 


Enllaç al cartell de la campanya

Consulta les bases legals

 

 


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016