Una proposta saludable durant tot l’any


2016-04-12

Es pot preparar i cuinar de moltíssimes maneres. Podem fer-la servir com a condiment de qualsevol plat. I la podem trobar al mercat tot l’any. Potser per això, la ceba, és un dels aliments imprescindibles de la nostra gastronomia. Però a més, té propietats que la converteixen en un aliment amb grans beneficis per a la salut.

Ja des de temps antics se’n coneixen les propietats antibiòtiques. I si bé això no significa que substitueixi la presa de medicaments, sí que es tracta d’un dels millors remeis naturals a l’hora de tractar processos infecciosos dels pulmons i l’aparell respiratori com ara grips, bronquitis, faringitis, etc.

Conté a més, tota mena de nutrients. Vitamines A, B1, C, E i àcid fòlic i fins a 14 minerals, així com diferents aminoàcids. És rica en sulfurs, el que ajuda a eliminar els metalls pesats i paràsits. També és bona per netejar les artèries i retardar el creixement de virus, ferments i altres patògens. Finalment, també  és bona per controlar la pressió arterial o el colesterol i, fins i tot, per inhibir les reaccions al·lèrgiques. 

Els seus beneficis són molts. I a Mercavallès en trobaràs de totes les varietats i de diferents procedències. Que no te’n faltin.

 


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016