Una verdura plena de color


2013-10-18

Aquí sempre hem estat més de castanyada que de Halloween. Per això valorem les propietats de la carbassa a la cuina. Una verdura dolça, colorista i amb tot de nutrients i minerals que la fan molt recomanable en aquesta època de l'any. 

 

La carbassa és aigua en un 90% i té molt poques calories tot i ser dolça. Conté vitamines A i C i és rica en potassi, magnesi, ferro... Tots aquests nutrients fan que tingui propietats diürètiques i depuratives, que potencii el sistema immunològic i a més, millori la visió per la presència de betacarotè, com les pastanagues. 

 

Segurament una de les raons per les que la carbassa no és molt popular tot i ser molt beneficiosa per la salut és la dificultat de pelar-la. Tot i això, busqueu els exemplars de pell ferma i gruixuda i que no pesin massa: això pot voler dir que la carn s'ha pansit. 

 

El millor de la carbassa és que ofereix una infinitat de preparacions a la cuina: es pot fer al forn, bullida, saltejada, estofada... I fins i tot se'n poden fer unes xips naturals i boníssimes. Aquí hi teniu la recepta: http://bit.ly/XcqQ5J

 


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016