Mercavallès impulsa l'ocupació


2013-10-04

Un nou acord dels mercats majoristes de Barcelona permetrà fomentar la contractació de persones joves i grans sense experiència prèvia en el sector.

 

Mercavallès, Mercabarna i altres mercats majoristes han signat el nou conveni col·lectiu 2012-2014 per als treballadors del sector majorista de fruites, verdures, hortalisses, plàtans i patates de Barcelona  que inclou la modificació per a ampliar a les persones de més de 30 anys la contractació com a auxiliars administratius i de parades, que fins ara estaven reservats només per a menors de 30 anys i sense experiència prèvia en el sector. 

 

"Venien aturats de l'automoció de 30 a 50 anys sense experiència en aquest sector i que no podien ser contractats perquè no cabien en les altres categories", és algun dels arguments escoltats a la signatura. 

 

Aquest nou acord dóna cobertura a més de 1.800 treballadors del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna,  Mercavallès i de tot magatzem majorista de fruites i verdures de la província de Barcelona.


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016