Som un mercat sòlid i actiu


2012-06-20

Per Mercavallès l'any 2012 emana un aroma especial. El mercat comarcal de fruites i hortalisses es troba celebrant el seu 40 aniversari i ha ultimat un programa que inclou diferents accions de promoció i divulgació de les seves activitats. I, tot i la dura recessió econòmica que tenalla a Espanya, els dirigents de la unitat alimentària transmeten un missatge optimista fonamentat en la seguretat que aporta una economia sanejada i la il · lusió de tirar endavant un projecte prioritari: la construcció d'unes instal · lacions noves amb més capacitat. 

Com assenyala Vicenç Ramia i Oller, president de l'Associació de Majoristes de Mercavallès, l'important és que "no estem aturats, som actius".

 

En un moment difícil, en què incrementar el volum i el valor de les vendes resulta complicat, el nivell de negoci de Mercavallès s'ha mantingut. Encara que el balanç definitiu de l'exercici 2011 encara no es troba tancat, Vicenç Ramia avança que el resultat final es mantindrà en unes xifres similars a 2010.


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016