Sopar 40 aniversari Mercavallès


2012-06-19

L'Associació de Majoristes de Mercavallès va celebrar aquest dissabte un sopar per celebrar el 40 aniversari del mercat comarcal en un moment clau per l'expansió del mercat, que s'ha posicionat com el segon equipament majorista d'aquestes característiques a Catalunya i entre els deu primers d'Espanya.

Coincidint amb la celebració del seu 40è aniversari aquest 2012, el mercat comarcal de fruites i verdures Mercavallès està ultimant diferents accions de promoció i divulgació de l'equipament.

La trobada de dissabte va reunir els majoristes del mercat i les seves famílies en un acte que també va comptar amb la presència del president de l'Associació de Majoristes, Vicenç Ramia; l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Terrassa, Carme Laboria; la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza; el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens; així com també representants de diferents municipis del Vallès Occidental.

El Mercat Comarcal de Fruites i Verdures té com a activitat la venda al major de fruita i verdura i productes alimentaris en general. Va ser creat al 1972 pels ajuntaments de Sabadell i Terrassa i és gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El mercat compta actualment amb 60 parades i és el segon mercat majorista de Catalunya, amb un volum de negoci anual de l’entorn dels 66 milions d'euros.


HORARIS: de dilluns a divendres de 13h a 19h. | Copyright Mercavallès 2016